Maanrakennus- ja maansiirtotyöt

Toteutamme kaikki maanrakennus- ja maansiirtotyöt joustavasti ja luotettavasti, aikatauluja noudattaen. Koneiden kuljetus työmaalle ja pois sisältyy hintaan.

Auraukset ja kunnossapitotyöt

Rakennamme ja korjaamme myös teitä ja jalkakäytäviä sekä ladomme mukulakiveyksiä. Talvisin palvelemme kaikissa auraustöihin ja rinteiden hoitoon liittyvissä asioissa. Myös latujen teko ja aukaisu onnistuvat latukoneellamme.

Haja-asutusalueen jätevesiratkaisut

Toteutamme myös haja-asutusalueiden jätevesiratkaisut.

Maa-alueiden kunnostus

Onko maa puhdistettava kaivostöiden tai suljetun kaatopaikan jäljiltä? Kunnostamme ja puhdistamme pilaantuneet maa-ainekset. Olemme tehneet kaatopaikan peitetöitä esimerkiksi Ekokympille.

Maa-ainestoimitukset

Kauttamme saat soraa, multaa, mursketta, sepeliä, hiekkaa ja kivetyksiä kilpailukykyisin hinnoin. Teemme myös maansiirtoa ja maa-aineskuljetuksia.

Purkutyöt

Teemme ammattitaidolla kaikki vanhojen rakennusten purkutyöt, jotka edellyttävät materiaalien lajittelua ja kuljettamista kierrätyskeskukseen tai murskaamista paikan päällä.

Vesi- ja viemärilinjat

Kunnallisteknisiin tehtäviimme kuuluu esimerkiksi vesi- ja viemärilinjojen rakentamiseen liittyvät maansiirtotyöt.

Vesirakentaminen ja ruoppaukset

Vesirakentamiseen kuuluvat esimerkiksi aallonmurtajien ja laitureiden rakentaminen. Hallitsemme maansiirtotyöt myös vaativissa kohteissa, joissa teemme maisemointeja ja ruoppauksia sekä purojen, jokitöyräiden, kaivosten ja kaatopaikkojen puhdistuksia.

Viherrakentaminen

Halutessasi toteutamme viherrakentamisen kokonaisurakkana, avaimet käteen -periaatteella. Kauttamme saat myös toiveidesi mukaiset kivetykset ja laatat.

Kalusto

Kasvatamme ja uusimme konekalustomme koko ajan asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kaikki koneemme ovat CE-hyväksyttyjä. Kalustoomme kuuluu esimerkiksi:

  • 8 kaivinkonetta
  • pyöräkoneita
  • 3 kuorma-autoa (toimivat talvisin lumiauroina)
  • rinnekone
  • tiivistyskalustoa (mahdollisuus myös vuokrata, kysy lisää!)
  • latukone

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!